Sandra Partera. Pintora i Educadora de lleure.


Des de fa vint anys, compagina la seva pràctica i recerca artística amb la d'Educadora de lleure en l'àmbit de les Arts plàstiques. Ha treballat en diversos i nombrosos centres i entitats com: CaixaForum; Fundació Antoni Tàpies; ArticketBCN; Ajuntament de Barcelona; Ajuntament de Sant Boi; Món Llibre; La Setmana del Llibre en Català; Festival Culturista; Grec Festival, entre altres. També ha fet nombroses col·laboracions amb Centres Culturals com: L'Elèctric, El Coll, Albareda, Navas, Espai Jove Pla d'En Boet, Casal de Joves del Coll, Club Infantil i Juvenil Sanfeliu, Ludoteca l'Olivera... entre altres,  on ha desenvolupat una llarga experiència amb infants i joves i infància en risc d'exclusió social.

 

Des de 2016 col·labora de manera continuada amb El Culturista, l'agenda cultural i familiar de Barcelona, amb qui ha fet nombres participacions amb la creació i dinamització de tallers infantils i familiars. Des de 2023, condueix l'activitat extraescolar anual Laboratori d'Art, que es dur a terme de manera setmanal a l'Espai Culturista, seu d'El Culturista.

 

Disposa de la Titulació de Monitora i Directora de lleure, i ha estat formadora de monitors i monitores de lleure al Centre d'Estudis de l'Esplai en l'àmbit artístic i espai de migdia. Ha rebut formació complementària en Educació emocional (UB), en Voluntariat social i Aprenentatge i servei. També està formada en Dinamització i gestió de projectes artístics i culturals i en Organització i gestió d'entitats socials i educatives.