EXTRAESCOLAR ANUAL

ESPAI EL CULTURISTA 

Curs 2024 - 2025


El laboratori és un espai d'experimentació i recerca, proveït de tota mena de materials, productes i eines per a fer experiments i nous descobriments. 

 

 

Sota aquesta idea, LABORATORI D'ART proposa una activitat extraescolar que gira entorn les arts plàstiques i visuals, oferint els mitjans i mecanismes en un espai tranquil, on gaudir expressant-se amb la matèria, crear tot el que és imaginable i explorar la transformació il·limitada de la plàstica.

 

Objectius:

-Potenciar el sentit de l'observació mitjançant el dibuix experimental, no teòric ni acadèmic.

-Donar eines per aprendre a observar la realitat des de diferents punts de vista, visual, sensorial, emocional…

-Descobrir i experimentar amb diferents tècniques plàstiques.

-Oferir mecanismes pràctics que potenciïn l'evolució creativa sense bloquejos per expressar-se lliurament i sense judicis, ni amb un mateix, ni cap als altres.

-Respectar el traç i l'expressió de cada participant, intervenint únicament en el procediment tècnic de la plàstica emprada si és que es presenten dificultats.


MATRÍCULA CURS 2024-2025
A partir del 10 de juny

Edat: De 6 a 12 anys

Horaris: Cada dilluns, de 17.30 a 19 h. 

 

 

Preu:

Quota trimestral: 175 €

Matrícula anual: 30 €

Total 1r trimestre: 205 €

Material inclòs i hi haurà una sortida anual.

 

Lloc de realització: Espai El Culturista (Grassot, 42).

Inscripcions: Podeu realitzar la inscripció online aquí. 

 

Condicions de la inscripció:

-La matrícula és de caràcter anual i les quotes són trimestrals. El pagament de la matrícula i les quotes corresponents són indispensables per assegurar la plaça a l'activitat. 

-El període d'inscripció finalitza el 30 de setembre de 2024. Fora d'aquest termini, si esteu interessats en inscriure el vostre fill/a, poseu-vos en contacte amb nosaltres. 

-L'Espai Culturista Sendak es reserva el dret de cancel·lar l'activitat si no s'arriba al mínim de persones inscrites. 

-En cas de baixa, no es retornarà en cap cas l'import de la matrícula i/o la quota trimestral, a excepció que l'activitat sigui cancel·lada per decisió dels organitzadors.

-Si us voleu donar de baixa de l'activitat en finalitzar un trimestre, ens ho heu de comunicar abans del dia 15 del mes en curs. En cas contrari, la vostra plaça es renovarà automàticament i es cobrarà a la vostra targeta bancària l'import de la quota trimestral corresponent.