EXTRAESCOLAR ANUAL

ESPAI CULTURISTA SENDAK

Curs 2023 - 2024


El laboratori és un espai d'experimentació i recerca, proveït de tota mena de materials, productes i eines per a fer experiments i nous descobriments. 

 

 

Sota aquesta idea, LABORATORI D'ART proposa una activitat extraescolar que gira entorn les arts plàstiques i visuals, oferint els mitjans i mecanismes en un espai tranquil, on gaudir expressant-se amb la matèria, crear tot el que és imaginable i explorar la transformació il·limitada de la plàstica.


Objectius:

-Potenciar el sentit de l'observació mitjançant el dibuix experimental, no teòric ni acadèmic.

-Donar eines per aprendre a observar la realitat des de diferents punts de vista, visual, sensorial, emocional…

-Descobrir i experimentar amb diferents tècniques plàstiques.

-Oferir mecanismes pràctics que potenciïn l'evolució creativa sense bloquejos per expressar-se lliurament i sense judicis, ni amb un mateix, ni cap als altres.

-Respectar el traç i l'expressió de cada participant, intervenint únicament en el procediment tècnic de la plàstica emprada si és que es presenten dificultats.

 

Edat recomanada: De 6 a 12 anys

Horaris: Cada dilluns, de 17.30 a 19 h. 

Calendari primer trimestre: Data d'inici: 18 de setembre - Data de finalització: 18 de desembre (13 sessions). 

Festiu: dilluns 25 de setembre. 

Places limitades: màxim 15 nens i nenes

 

Preu:

Quota trimestral: 165 €

Matrícula anual: 30 €

Total 1r trimestre: 195 €

Material inclòs.

 

Lloc de realització: Espai Culturista Sendak (Grassot, 42).

Inscripcions: Podeu realitzar la inscripció online del primer trimestre en aquest enllaç. Cal indicar l'edat de l'infant al camp "Observacions".

 

Condicions de la inscripció:

-La matrícula és de caràcter anual i les quotes són trimestrals. El pagament de la matrícula i les quotes corresponents són indispensables per assegurar la plaça a l'activitat. 

-El període d'inscripció finalitza el 15 de setembre de 2023. Fora d'aquest termini, si esteu interessats en inscriure el vostre fill/a, poseu-vos en contacte amb nosaltres. 

-L'Espai Culturista Sendak es reserva el dret de cancel·lar l'activitat si no s'arriba al mínim de persones inscrites. 

-En cas de baixa, no es retornarà en cap cas l'import de la matrícula i/o la quota trimestral, a excepció que l'activitat sigui cancel·lada per decisió dels organitzadors.

-Si us voleu donar de baixa de l'activitat en finalitzar un trimestre, ens ho heu de comunicar abans del dia 15 del mes en curs. En cas contrari, la vostra plaça es renovarà automàticament i es cobrarà a la vostra targeta bancària l'import de la quota trimestral corresponent.