Sandra Partera. Pintora i Educadora de lleure.


Actualment, i en col·laboració amb El Culturista, he participat en festivals i entitats com: Festival Culturista, Grec Festival, NanoArts-CaixaForum, Món LLibre, La Setmana del Llibre en Català, Petit Festivalet, Flic Festival, Vida festival, Can Chill Out Festival, Pla de Barris-Ajuntament de Barcelona, Llibreria La Central, Llibreria Sendak i Espai Culturista Sendak, Abacus Coop., La Casa del Llibre, Editorial Cruïlla, Editorial Penguin Random House...

 

Des de 2005 he treballat a diferents entitats com: Fundació Catalana de l'Esplai, Fundación Esplai, Xarxa Òmnia, Fundació Pere Tarrés, i en centres culturals, casals i esplais com: CC. l'Elèctric, CC. El Coll, CC. Albareda, CC. Navas, Espai Jove Pla d'En Boet, Casal de Joves del Coll, Club Infantil i Juvenil Sanfeliu, Esplai Espurnes... on he desenvolupat una llarga experiència amb infants i joves, i infància en risc d'exclusió social.

 

Disposo de la titulació de Monitora i directora de lleure, i he sigut formadora de monitors i monitores de lleure al Centre d'Estudis de l'Esplai en l'àmbit artístic i espai de migdia. Estic formada en Educació emocionalVoluntariat social i Aprenentatge i servei. També tinc formació en Dinamització i gestió de projectes artístics i culturals i en Organització i gestió d'entitats socials i educatives.