IMAGINA SER! Amb Hannah Höck

 

Amb l'obra de Hannah Höch, vàrem fer una breu passejada pel Dadaisme, moviment cultural i artístic dominat per homes, i vam descobrir com la Hannah en va ser una peça molt important, tot experimentat amb la tècnica del fotomuntatge.

 

ART EN FEMENÍ I PLURAL (2)

Cicle de tallers, que busca apropar i descobrir diferents formes d'expressió artística, de la mà de formidables dones artistes.

  

Sandra Partera [Espai Culturista Sendak]


RECUPEREM L'IMAGINARI

 

Activitat familiar en el marc de l'exposició Imaginari perdut (vegeu l'obra aquí). Taller creatiu i col·lectiu per a famílies amb infants de 3 a 12 anys que va esdevenir una instal·lació escultòrica, integrada dins la mateixa exposició.

 

Sandra Partera [C.C. Navas]

Juny 2020


VISCA EL COLOR! Amb Nike Savvas

 

Amb l'univers creatiu de la Nike Savvas, vam jugar amb la transformació de l'espai. tot creant una obra col·lectiva, on el color, el moviment i la geometria, n'eren els grans protagonistes.

 

ART EN FEMENÍ I PLURAL (1)

Cicle de tallers, que busca apropar i descobrir diferents formes d'expressió artística, de la mà de formidables dones artistes.

 

Sandra Partera [Espai Culturista Sendak]


XSS! ESCOLTA

 

Heu pensat què és el silenci i quin sentit té avui dia? Si no hi ha so, hi ha comunicació? Malgrat això... existeix el silenci? Com es poden representar els sons plàsticament per expressar el riure, el plor, la pluja quan cau o la brisa del vent? I si, després d'il·lustrar-los, s'interpretessin com una partitura musical?

 

Juntament amb els artistes sonors, Eloi Caballé i Cristina Checa i la participació d'infants i famílies, en el Festival NANOARTS de CaixaForum (Girona, Lleida i Tarragona) enguany, dedicat a Silenci, vam crear de manera col·lectiva una obra interactiva i sonora. Una gran partitura gràfica que ens va permetre també, conèixer i explorar el treball de l'artista Christian Marclay. 

 

Sandra Partera [CaixaForum. Girona, Lleida i Tarragona]

Març, abril, maig 2021


IMAGINA UN BOSC A LA PLAÇA

 

Activitat dinamitzada, durant el Festival de Nadal a la plaça Catalunya. A partir de dos universos creatius, el de Nike Savvas i Anna Ray, vam dur a terme, dues activitats simultànies, d'intervenció de la plaça, per convertir-la en un bosc hivernal. Aquesta activitat, col·lectiva i participativa, va permetre construir conjuntament, un petit espai de natura urbana i gaudir d'una instal·lació escultòrica, on el color, i el moviment n'eren els protagonistes. 

 

El Culturista amb Sandra Partera [Ajuntament de Barcelona]

Desembre 2020


REINVENTAR L'ESPAI amb YAYOI KUSAMA

 

Activitat dinamitzada, durant la jornada Matí Japonès a l'agència de viatges B The Travel Brand. Amb l'univers de l'artista japonesa Yayoi Kusama, vam reinventar l'espai, transformant-lo en una instal·lació interactiva. Un matí incansable ple de punts, color i diversió.

 

El Culturista amb Sandra Partera 

Març 2020