(*Actualitzant)

ART EN FEMENÍ I PLURAL

(2021-2022)

 

Cicle de tallers, que busca apropar i descobrir diferents formes d'expressió artística, de la mà de formidables dones artistes.

 

Visca el color! Amb Nike Savvas (1)

 

Amb l'univers creatiu de la Nike Savvas, artista multidisciplinària Australiana (1964), vam jugar amb la transformació de l'espai. tot creant una obra col·lectiva, on el color, el moviment i la geometria, n'eren els grans protagonistes.

 

 

Sandra Partera

[Espai Culturista Sendak]


XSS! ESCOLTA

(Març 2020)

 

Heu pensat què és el silenci i quin sentit té avui dia? Si no hi ha so, hi ha comunicació? Malgrat això... existeix el silenci? Com es poden representar els sons plàsticament per expressar el riure, el plor, la pluja quan cau o la brisa del vent? I si, després d'il·lustrar-los, s'interpretessin com una partitura musical?

 

Juntament amb els artistes sonors, Eloi Caballé i Cristina Checa i la participació d'infants i famílies, en el Festival NANOARTS de CaixaForum (Girona, Lleida i Tarragona) enguany, dedicat a Silenci, vam crear de manera col·lectiva una obra interactiva i sonora. Una gran partitura gràfica que ens va permetre també, conèixer i explorar el treball de l'artista Christian Marclay. 

 

 

 

 

Sandra Partera

[CaixaForum. Girona, Lleida i Tarragona]


IMAGINA UN BOSC A LA PLAÇA

(Nadal, 2020)

 

Activitat dinamitzada, durant el Festival de Nadal a la plaça Catalunya. A partir de dos universos creatius, el de Nike Savvas i Anna Ray, vam dur a terme, dues activitats simultànies, d'intervenció de la plaça, per convertir-la en un bosc hivernal. Aquesta activitat, col·lectiva i participativa, va permetre construir conjuntament, un petit espai de natura urbana i gaudir d'una instal·lació escultòrica, on el color, i el moviment n'eren els protagonistes. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El Culturista amb Sandra Partera [Ajuntament de Barcelona]