EL PERQUÈ D'AQUEST ESPAI - ACCIÓ COVID-19

Aquest petit escrit, publicat el 14 de març de 2020, posa en context, el motiu pel qual vaig decidir, obrir aquest espai en el meu web, donada la situació excepcional viscuda pel COVID-19.

 

"Som mooooooltes les famílies, que donada la situació excepcional que estem vivint, amb el COVID-19, estem confinades a casa, amb més o menys canalla, 1, 2, 3 fills i/o filles fins i tot 4 o més... sense poder posar peus al carrer. És per aquest motiu, que després de 3 dies de confinament, veient que això anirà per llarg -i donat que en el meu cas, ja no faig ús de les Xarxes Socials-, he decidit obrir dins el meu web, aquest ESPECIAL CONFINAMENT EN ACCIÓ, que vaig creant, a poc a poc, mentre procurem i ens ocupem que les nostres dues filles de 5 i 11 anys, gaudeixin d'una rutina divertida, creativa, educativa, amable i activa cada dia. Perquè a casa, també estem confinades, però no aturades. Així que estem, mirant de trobar alternatives creatives i molta ACCIÓ a aquesta situació.


Aquest espai és una improvisació fruit de l'adaptabilitat exprés que hem hagut de fer davant la nova situació, i Sense Xarxes Socials, és la nostra aportació solidària, creativa, altruista i gairebé a temps real.

 

Agafeu les idees que us agradin i adapteu-les a les vostres necessitats, materials, rutines i edats dels infants, escriviu-me, sempre que ho necessiteu... -els qui em tingueu al WSP doncs també-.

 

 

GRÀCIES. Espero que us serveixi de tot cor. 

Cuidem-nos molt! Ànims a tothom i que estiguem el millor possible!