ENS FALTA MATERIAL!!!

És possible que a molts us hagi agafat amb sota mínims de materials per crear. Amb uns bàsics, com paper, retoladors, colors, ceres de colors, tisores, cola... es poden fer moltes coses. Si teniu pintura, aquarel·la, plastilina, gomets, fang... doncs les possibilitats s'amplien.

Feu una crida entre veïns i veïnes (si hi ha més nens i nenes a l'escala) i compartiu material, només si és realment necessari. Podeu preguntar si tenen un material concret deixant una nota per sota la porta i si és el cas, us ho podeu deixar davant les portes, contesteu amb una altra nota per sota la porta per avisar que els hi heu deixat el material o feu un TOC TOC i marxeu... Aquest sistema de comunicació entre els infants d'una escala genera moltes alegries!

Ho tenim comprovat!

 

Una recomanació seria, que quan rebeu aquest material, el netegeu amb un producte desinfectant, i us renteu les mans després de manipular-lo.


Prenem mesures sempre i compartim material només, si realment  ens cal.


*És moment de guardar tot allò que sigui susceptible a ser transformat, rotlles de paper de WC, oueres, caixes de cereals, taps d'ampolles, caixes de sabates, ampolles de plàstic, detergent... un mitjó foradat, rebusqueu materials oblidats, com llanes, teles velles... i reinventeu-ne les possibilitats!