ALTRES MANERES DE PINTAR!!! (1)

Hi ha altres maneres de pintar que no sigui amb pintura, aquarel·la, colors... La resposta és ! Aquí us deixo aquesta idea, per si en un moment donat us quedeu sense pintura a casa, o si simplement, bé de gust variar i experimentar una mica amb altres materials.

PINTEM AMB ESPÈCIES

Aquesta vegada, haureu d'anar a la cuina, i no precisament a cuinar, sinó a buscar material per pintar!!

Obriu l'armari de les espècies. Agafeu espècies que tingueu en aquest moment, si en teniu poques o els colors no són massa vius, penseu a afegir-ho a la llista de la compra, i la pròxima vegada que aneu a comprar bàsics, aprofiteu per adquirir aquest material que us permetrà pintar en qualsevol moment. (Cúrcuma, Comí, Pebre vermell, Curri, Canyella...)

COM HO FEM i MATERIALS:

Diluïm les espècies amb aigua, més o menys dues parts d'aigua per una d'espècie. Feu-ho una mica a ull, fins que trobeu una textura prou líquida per a poder pintar bé. És millor més aigua, que menys, aneu afegint a poc a poc. Experimenteu ;) Utilitzeu gots de iogurt, o oueres de plàstic... com a paletes.

Si feu un dibuix, utilitzeu ceres tipus Manley, o retolador permanent, així quan hi passeu l'espècia diluïda amb aigua el dibuix no se us esborrarà.

CULTURETA, CURIOSITATS I EXPERIMENTACIÓ

 

Veureu quina experiència més xula, plena de color i d'olor. I si us animeu... podeu cercar informació sobre la ruta de les espècies, tot parlant de Marco Polo, fer un viatge pel globus i conèixer i saber una mica més sobre l'origen de cada espècia, parlar sobre les seves propietats, quan i com les fem servir.

Que gaudiu d'aquesta estona de Cultureta i experimentació creativa!

Dibuixos fets al taller "L'Illa de les Espècies" a El Festival Culturista - B the travel Brand - 2019

Dibuixos fets al taller "L'Illa de les Espècies" a El Festival Culturista - B the travel Brand - 2019