9. FEM RETRATS DESENCAIXATS

*Activitat de curta durada, per totes les edats (-petits amb acompanyament-)

Això del confinament ens té a tots i totes, una mica desencaixats... reinventant-nos els espais a casa, les rutines dels nostres dies, buscant recursos sense poc material... És per això que amb una mica d'humor us proposo fer autoretrats amb la tècnica del collage. Uns retrats simpàtics i com nosaltres estem, una mica desencaixats.

Collage: Tècnica pictòrica que consisteix a enganxar sobre una tela, paper o una altra superfície diferents materials, com paper, tela, fotografies, etc...

COM HO FEM i MATERIALS:

Feu-vos una foto i imprimiu-la en color o blanc i negre. Si esteu sense tinta a la impressora, agafeu una foto que ja tingueu, o busqueu fotos de revistes i diaris.

Retalleu les parts de la cara, i sobre un paper enganxeu amb cola, les peces retallades com més us vingui de gust i més gràcia us faci. Podeu afegir detalls amb retoladors, enganxeu teles o papers estampats, dibuixeu-vos un paisatge... Segur que teniu molt bones idees per encaixar de manera divertida aquesta situació. Vinga!

  

Podem ajudar-nos d'aquestes estones i activitats, per compartir i parlar de com ens sentim... que segur tenim molt a dir... petits i grans.