*Activitat de llarga durada, per a totes les edats.

1. REINVENTEM L'ESPAI AMB YAYOI KUSAMA

Yayoi kusama, confinamiento, confinament, covid-19

Fa uns dies vaig fer un taller amb El Culturista a unes jornades del Japó. Vam estar treballant l'obra de Yayoi Kusama, que per si no la coneixeu, us recomano molt explorar-la i descobrir-la al buscador o visitar aquest PDF.  És un treball interessant, divertit, alegre per a treballar amb els infants. El ritme del dia a dia, va voler que no tingués temps de retornar tot el material al meu taller (on no podré tornar fins qui sap quan), i part del què va sobrar es va quedar a casa meva. Així que amb l'embranzida del COVID-19 vaig veure la possibilitat de muntar una instal·lació a casa i que la poguéssim anar construint a poc a poc, al llarg dels dies. Hem compartit material amb els infants de la nostra escala i així tots poden jugar amb la Yayoi. 

COM FER-HO:

 

  • Dibuixeu un patró, el què vulgueu, uns tentacles, unes flors, una carabassa gegant... Sobre paper mural blanc, marró, groc... és igual el que tingueu per casa.
  • Si no teniu res de tot això... famílies!!!! És moment de guixar directament a les parets, i transformar l'espai de casa en noves possibilitats (no hi ha res que no marxi d'una paret, que no sigui amb una mica de paper de vidre i/o l'esponja màgica i una mica de pintura blanca) us animo a utilitzar les parets de casa aquestes setmanes!
Yayoi kusama, confinament, confinamiento, covid-19

MATERIALS:

Utilitzeu gomets si en teniu per omplir els patrons, o dibuixeu o pinteu rodones i puntets (amb pintura, retoladors, boletes de paper de seda, o enganxeu taps d'ampolles...) Retalleu rodones de diferents mides amb cartolines o papers de colors, feu un foradet al mig, passeu un fil i construïu un mòbil per acabar muntant una instal·lació vistosa i en moviment per completar la instal·lació de l'obra de la Yayoi, en un racó de casa vostra que us agradi. És una activitat que podeu fer durant molts dies, a estones, nosaltres encara no l'hem acabat. Esperem que el COVID-19 acabi abans que decidim donar per acabada la nostra instal·lació Yayoi. Us animem! Doncs... relaxa, enganxa, i omple espais del nostre dia a dia de molt bon rotllo!!!!