*Activitat de llarga durada, per a totes les edats.

1. REINVENTEM L'ESPAI AMB YAYOI KUSAMA

Yayoi kusama, confinamiento, confinament, covid-19

Fa uns dies vaig fer un taller amb El Culturista a unes jornades del Japó. Vam estar treballant l'obra de Yayoi Kusama, que per si no la coneixeu, us recomano molt explorar-la i descobrir-la al buscador o visitar aquest PDF.  És un treball interessant, divertit, alegre per a treballar amb els infants. El ritme del dia a dia, va voler que no tingués temps de retornar tot el material al meu taller (on no podré tornar fins qui sap quan), i part del què va sobrar es va quedar a casa meva. Així que amb l'embranzida del COVID-19 vaig veure la possibilitat de muntar una instal·lació a casa i que la poguéssim anar construint a poc a poc, al llarg dels dies. Hem compartit material amb els infants de la nostra escala i així tots poden jugar amb la Yayoi. 

COM FER-HO:

 

  • Dibuixeu un patró, el què vulgueu, uns tentacles, unes flors, una carabassa gegant... Sobre paper mural blanc, marró, groc... és igual el que tingueu per casa.
  • Si no teniu res de tot això... famílies!!!! És moment de guixar directament a les parets, i transformar l'espai de casa en noves possibilitats (no hi ha res que no marxi d'una paret, que no sigui amb una mica de paper de vidre i/o l'esponja màgica i una mica de pintura blanca) us animo a utilitzar les parets de casa aquestes setmanes!
Yayoi kusama, confinament, confinamiento, covid-19

MATERIALS:

Utilitzeu gomets si en teniu per omplir els patrons, o dibuixeu o pinteu rodones i puntets (amb pintura, retoladors, boletes de paper de seda, o enganxeu taps d'ampolles...) Retalleu rodones de diferents mides amb cartolines o papers de colors, feu un foradet al mig, passeu un fil i construïu un mòbil per acabar muntant una instal·lació vistosa i en moviment per completar la instal·lació de l'obra de la Yayoi, en un racó de casa vostra que us agradi. És una activitat que podeu fer durant molts dies, a estones, nosaltres encara no l'hem acabat. Esperem que el COVID-19 acabi abans que decidim donar per acabada la nostra instal·lació Yayoi. Us animem! Doncs... relaxa, enganxa, i omple espais del nostre dia a dia de molt bon rotllo!!!!


SETMANA 5 de CONFINAMENT

Fa cinc setmanes us deia que esperava que el confinament acabés abans de donar per acabada la nostra instal·lació Yayoi Kusama. No és, que hàgim acabat, sinó que ens hem quedat sense material per seguir-la. Aviat i malgrat -la no normalitat- de quan sortim al carrer, podrem comprar més material i seguir reinventant l'espai amb la Yayoi!

 

Us vau animar a fer l'activitat? Com van les vostres intervencions...?

 

Aquí hem decidit no deixar d'intervenir-la fins a recuperar una certa "normalitat" en el nostre dia a dia.

Veurem com acaba!!