· 

Taller EXPLOREM L'ART a Món Llibre

 

I... ho hem tornat a fer!! Dissabte a Món Llibre ens vam trobar de nou, amb un grup d'exploradors i exploradores d'art, per gaudir del taller EXPLOREM L'ART! Com ens agrada aquest taller!! Quan alguna cosa ens agrada molt, no ens cansem de repetir-la i de soprendre'ns amb tanta imaginació i noves idees. I és que cada experiència és com un nou truc de màgia, que ens brinda la possibilitat de noves descobertes!

 

Explorem l'art - sandra partera - MACBA - Món Llibre

 

D'on provenen les idees dels artistes? Com creen les seves obres? Què ens passa quan observem una obra d'art? Aquestes són només algunes de les preguntes que ens vàrem fer en aquest taller, i vam trobar respostes ben divertides, creatives i curioses, moltes d'elles sense una resposta massa clara, sovint les respostes portaven a fer-nos més i més preguntes...

 

Explorem l'art - sandra partera - MACBA - Món Llibre

 

Però, de nou vàrem crear un espai de creació col·lectiu, on poder reflexionar i crear plegats sobre tot això. Els nens i les nenes que van participar del taller, van concloure algunes idees... hi ha artistes que fan maquetes, prototips, esbossos... abans de crear les seves obres, n'hi ha d'altres que no, que simplement comencen i es fan preguntes durant el procés i troben les respostes quan acaben...,  que les idees evolucionen i sovint poden canviar quan comencem a experimentar amb els materials....

 

 

Vàrem descobrir també, que podem explorar l'art a tot arreu, galeries d'art, museus, al carrer, a l'escola, a la natura... -aquestes van ser algunes de les reflexions que van sortir-.

 

Explorem l'art - sandra partera - MACBA - Món Llibre - Passaport Cultural

 

En definitiva, ho vàrem passar molt bé, creant aquestes obres col·lectives i compartint plegats les nostres bones idees i propostes!

Gràcies a tots i totes per participar-hi, va ser Monstruosament divertit!

  

[ Taller a Món Llibre - Amb El Passaport Cultural - Al MACBA - CCCB ]