· 

Taller EXPLOREM L'ART al FLIC Festival

D'on provenen les idees dels artistes? Com creen les seves obres? Què ens passa quan observem una obra d'art? Aquestes i altres preguntes són les que ens vam fer el passat 16 de març al Flic festival amb el Passaport Cultural al Museu del Disseny de Barcelona en el Taller EMPLOREM L'ART.

 

 

Després de donar-hi algunes voltes, no vam trobar una sola resposta per a totes aquestes preguntes, les idees venen... del cervell, de la imaginació, del que veiem al carrer, d'una altra idea, dels somnis, del que veiem als museus... aquestes van ser algunes de les respostes que vam trobar entre tots i totes i que ens van dur a fer-nos més i més preguntes... ho vam passar molt bé reflexionant i EXPLORANT L'ART plegats... 

 

 

Vam experimentar amb diferents materials i disciplines, observant, dialogant i creant plegats, tot construint un espai de creació i reflexió col·lectiu.

 

 

Els nens i nenes que van participar d'aquest taller, van concloure que ho vàrem passar molt bé amb totes les propostes i que les escultures que van fer de manera col·lectiva eren MONSTRUOSAMENT DIVERTIDES. Així que per acabar d'Explorar l'Art, aquestes van viatjar del Museu del Disseny on van ser creades, cap a la Galeria Artevistas, on van estar exposades durant tota una setmana.

  

 

Així que ja ho veieu, EXPLOREM L'ART de principi, fins al final! 

I recordeu que algú ens va dir que les idees, vénen de les pigues, així que si mai us descobrir una nova piga, molt probablement haureu tingut una nova idea, estigueu atents i atentes i no la desaprofiteu! ;)

 

Fins aviat!

  

[ Taller al Flic Festival - Amb El Passaport Cultural - Al Museu del Disseny de Barcelona ]