· 

Taller TALLER D'ARTISTES amb L'UNIVERS TULLET

sandra partera - taller d'artistes - hervé tullet

 

En el marc del Petit Festivalet, celebrat a Flowers By Bornay i en colaboració amb El Culturista i Abacus, hem estat jugant i experimentant amb l'Univers Tullet,  amb dos dels seus contes, Colors i TALLER D'ARTISTES de l'editorial Cruïlla.

  

 

Els nens i nenes han pogut experimentar amb el joc de colors i les formes, tot creant el seu primer llibre il·lustrat. El joc amb la pintura i les boniques formes del llibre TALLER D'ARTISTES de l'Hervé Tullet, ens han servit per a crear infinitat d'imaginaris diferents, de manera lliure i experimental. I han sortit pàgines tan boniques com aquestes!

 

 

Ja ho veieu! Mans petites... coses grans!

 

Gràcies a tots i totes per participar-hi!

 

Fins aviat!

 

[ Taller al Petit Festivalet - Amb El Culturista - Abacus - Editorial Cruïlla ]